14 Ağustos 2010 Cumartesi

Tude tude tude

Çok iç açısı bi konu olmasada yazmak istiyorum. Bizim kız kendi kendine bei bırakıp tuvalete gitmek istiyormuş meğer. Dedim bende destek olayım. Gündüz bezlerimizi attık gitti. Lakin taaam ucuna geldiği zaman tude tude dediği ve biz tudeye yetişemediğimiz için evimizde küçük göletler oluşmasına engel olmamadık:) Veeee bugün Tudemize yetiştik evet evet ilk defa yetiştik.Çok mutluyuz çook. Zaten çıkınca kendini kutlayıp alkışladı:)))

4 yorum:

  1. Tebriklerrrrr :) Hadi bakalım başarmaya az kaldı :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz.Yakında tamamen atarız inşallah:)))

    YanıtlaSil
  3. bizde iki gündür ısındırma aşamasındayız...arada bezi çıkarıp hadi tuvalete gidelim deyip orada vakit geçriyoruz...çalışmalar bu günlerde hızlanmaya başlayacak...deneyimlerinizi ince ince paylaşırsanız bana yardımı olacağına inanıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Azra da olay henüz ilerleme aşamasında.(yalnız çok ciddi devlet meselesi gibi çişine olay diyorum ya pes:)))) bütün gün bezsiz geziyor . tabi kaçırıyoruz çoğu zaman . geldiğini tam ucunda anlıyo şansımız varsa tuvalete yakınsak yetişmeye çalışıyoruz. ama bence genel olarak iyi durumdayız. bazen bezini takmamı istiyor. bu arada gecede takmıyoruz artık. sabah 8 gibi kalkıp takıyorum bezini uyandığında bezi dolu oluyor. çok üstüne düşmüyorum illa gel diye sıkmıyorum. kendi gitmek istiyoır bu arada. kaçırdığında kızmıyorum çünki zaten kendisi çok üzülüyor ağlama moduna giriyor. tabii gülmüyorumda oyun zannetmesin diye. tamam olabilir diyoruz önce ben sonra o siliyor:))

    YanıtlaSil