12 Aralık 2010 Pazar

2 Yaşa Doğru Yol Alırken Tın Tın Tın Tın

    2 yaşına giriyoruz şükür...Aman ne girme. Genelde mutlu huzurlu bir bebe olan bu kız şimdilerde bana tazmanya canavarını hatırlatıyor. Kıyaslamayı ve kıyaslanmayı hiç ama hiç sevmem ama Azra'nın yaşıtlarına baktığımda gene bizinki iyi başediyor bu 2 yaş kriziyle diye düşünüyorum. Gelgelelim bu aralar
sıkıntılarımıza.
   Bu benim: Zaten uzun süredir varolan bu benim krizlerimiz tavan yapmış durumda. Tamam diyorum bu senin ama bi kızdımı amanın Allah kolaylık vere susturana kadar.
  Kafa tutma: Evet ya ciddi ciddi bana kafa tutuyor bu kerata. Yaşına başına bakmadan bana dikleniyor birde.Kızım ben senin annenim anneeeen:))
   İnat: Kafa tutmanın bir diğer versiyonu bu , cidden ikisi farklı yaşanıyor bizim evde. Hadi Azra yemek yiyelim diyorum cevap: ben yedim.Hadi ya ne zaman yedinde ben görmedim...Hadi şunu giyelim: giymeeeem. Gİy,giymeeeem. Üçüncüde bir ağlama krizi geliyor haydaaaaa....
    Bu ne? : Kendi başına bi konu zaten bu , daha öncede yazmıştım. Durdurak demeden devam ediyoruz bu ne sorularına ve cevaplarına.
  Bu aralar kendisinin abla olduğunu iddia ediyor birde:) Evdeki küçük bebeklerini peçeteye sarıyor sarmalıyor, uyutuyor , yediriyor ciddi anlamda annelik ediyor bebeklerine ama gelip bu bebek, bu abla( kendisini gösteriyor) diyor.
  Şimdilik bu kadar. Aslında yazınca farkettimdeçokta sorunumuz yokmuş bizim yaa. Haksızlık mı ediyorum ne kızıma:?
   Not: yılbaşı çekilişi için hala hediye almadım , alamadım.Bulamıyorum bi türlü içime sinen.
   Not2: En güzel blog yazısı arka fonda Teoman şarkıları çalarken yazılırmış.....

2 yorum:

  1. bazen yazarken sorunlar külüç görünüyor sahiden de.. hepi topu buna mı kızıyorum deyip, kesiveriyorum bazen yazıyı..

    YanıtlaSil
  2. cidde öyle yaa..ama yaşarken duygular tavan yapıyor kızıyoruz, sonraa yazarken ortalık süt liman oluyor kendimizi kızıyoruz değilmi? çocuklarla beraber bizde tekrar büyüyoruz sanırım.Şuanda da 2 yaş krizine giriyorum bende:)

    YanıtlaSil