12 Ocak 2011 Çarşamba

2 Yaş Doğum Günü -Bölüm 2-

Bu bölümde çok ama çok eğlenceli geçti.Belkıs-Ece, Özlem-İklim, Derya-Azra 3lüsüne kuzenim Duygu'da katıldı(tam anlamıyla oyun ablamız oldu,gene gel duygu))). Önce Hayat Lokantası'nda kahvaltıya gittik.Burasının içerdeki oyun alanı sadece ufak bir aktivite masasıyla sınırlı olsada tam çocukla gidilei bir mekan bence.Gerek servisi, gerek ürünleri , ve personeliyle çok hoş bir mekan.Ve kahvaltısıda süperdi hani:)











Ece'in güzelce, İklim'in idare edecek kadar ve Azra'nın neredeyse hiç yememesiyle bitirdik kahvaltımızı. Bu sırada sağolsun Duygu çocuklarla ilgilendi ve biz başladık koyu bir sohbete. İnsanın bu kadar güzel arkadaşları ve ortak paylaşımları olması ne kadar güzel.Konuştukça konuşuyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan.sonrasında 3 cadı kızın üflemesiyle kestik pastamızı.
Ece'nin ve İklim'in hediyelerini kabul ettik büyük bir zevkle.

Teşekkürler!!!
Saat 11:30 gibi başlayan kahvaltımız 15:30 gibi bitti(dedik artık kalkalım kovulmadan:) Ama hızımız bittimi: hayır... Dedik gidelim daha gezelim tozalım.Aldık soluğu kent meydanında.

İklim yorulmuş, ha gayret Azra yardım et arkadaşına..
Biraz oraya biraz buraya bakalım, çocukları oyuncaklara bindirelim derken gene yorulduk:)Aldık soluğu Starbucks'ta.Güzel bir kahve tüm yorgunluğu alır sonuçta değil mi??? Çok güzel bir gün geçirdik biz.Özlem ve Belkıs'a tekrar teşekkür eder devamını bekleriz buluşmalarımızın:)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder